lørdag den 7. juni 2014

Forberedelse stadig igang

Nyborg 20 maj
Båden er nu pakket med diverse ekstra dimser og dippedutter som man sandsynligvis ikke får brug, men ikke til at undvære hvis man lige skal bruge sådan en dims. Ligeledes er vores lejlighed pakket ned, så gode naboer kan nøjes med at vande lidt blomster samt tømme postkassen en gang imellem.
Ligeledes skulle jeg afslutte mit arbejdsliv hvor der blev en fint brunch afslutning. Det var lidt mærkeligt at tænke på at man ikke skulle møde hver morgen kl.0700. Men eftersom vi havde forrygende travlt med planlægning og de sidste detaljer kom jeg mig hurtigt over dette.
Vi havde sat afsejling til den 4 juni og det lykkedes os at komme afsted kl. 1500 med en dejlig sejlads til Lundeborg.
Næste dag fortsatte vi til Marstal hvor eskadresejladsen " UK Channel 2014 " slutte tage sin begyndelse med 26 både i deltage listen.
Vi havde en rigtig god sejlads  ned mod Rudkøbing løbet hvor vi rigtigt fik afprøvet vores nye inder sejl. Det var perfekt at krydse med, så havde hjulpet at foretaget blev forkortet 50 mm, så man kunne stramme staget ordentligt op.
I Marstal var der allerede mødt 10-12 både op.
Vi fik flag over toppen samt hilst på de andre deltagere, samt pakket muleposer med eskadreflag,sweetshirts,sanghæfte og lidt sponsor gaver
Vejret blev dårligere og regnen væltede ned. Da det blev tørt kom vinden med hård vind som holdt på hele natten og det meste af den 6 juni med.
Dog begyndte flere eskadrebåde at trodse vejret og dukke op løbet af dagen.
7 juni ( pinse lørdag ). Alle både er nu dukket op og vejret er bare perfekt med høj sol og temp +20 grader.
Grillen startes op kl. 1700 og vi mødes i roklubbers lokaler hvor der er dækket op til " get to gether party".
Vi kan ikke sende billeder endnu, men det kommer.
Sejler hilsen
S/Y Sealove

Ingen kommentarer:

Send en kommentar