mandag den 16. maj 2016

På vej ned til Sealove i Almerimar maj 2016

Efter deltagelse i 2 konfirmationer henholdsvis 22 April og 8 maj er det tiden at rejse ned til Sealove igen for at begynde at sejle her i 2016. Ligeledes skulle  vi også lige fejre min søn Christians svendegilde den 30 april. Da er han udlært i lager og logistik. Ligeledes har jeg assisteret med maste påsætning her i havnen. Den ene i øsregnvejr og hundekoldt. Den anden i noget bedre vejr. Ligeledes var der lige rengøring af vores fællesarealer. Vi tog vores part af dette sammen med Palle ( vores overbo ), da han heller ikke kunne være tilstede, på den indkaldte dag senere i maj måned. Så alt ialt har der været en del ting at se til.




Sealove i Almerimar 

Vi rejser ned til Almerimar 10 maj igen for at sætte kursen videre ind i Middelhavet. Op langs kysten og helt bestemt besøg i Cartagena som skulle være en spændende by. Den ligger på vores vej ud mod de Baleariske øer som vi skal se noget af, inden der bliver højsæson derude og havne priserne stiger helt vildt.




 

Som man kan fornemme er der rigtig blevet forår i Danmark her den 5 maj. Vi har nu travlt med pakke samt lukke lejlighed ned.

Rejst fra Nyborg 10 maj kl. 0726 med tog til Københavns lufthavn. Norwegian Air til Malaga og igen med bus ud til El Eijdo, for det sidste stykke ud med taxa til Almerimar. Der ankom vi kl. 2200. Båden lå fint. Lidt natmad og til køjs.


 
Flot vejr over Danmark ved afgang. Da vi landede i Malaga 3,5 timer efter øsregnede det?



 

Båden ligger fint på sin plads. Tør og fin indvendig. Udvendig kun lidt snavs. Læg mærke til sneen på Sierra Nevada bagved.





 

Inden vi tog hjem fik vi bestilt et overdæknings cover for vores gummibåd. Ellers bliver den ødelagt af sol/uv.



Vil slutte nu. Næste afsnit vil være fra vores rejse ind i Middelhavet.

Kærlig hilsen
S/Y Sealove

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar